Whisper Power Solar boot gesponsord door YP Your Partner met C.A.R.S Techniek 16.9
Whisper Power Solar boot gesponsord door YP Your Partner met C.A.R.S Techniek 1.1

Whisper Power Solar Team; de Formule1 techniek op het water

De onuitputtelijke kracht van de zon, een flinke dosis techniek en een enorme bevlogenheid, dat zijn de belangrijkste ingrediënten om op schone zonne-energie vooruit te komen. En dan nog razendsnel ook. Mijl na mijl na mijl… Sneller, schoner, duurzamer. Het Whisper Power Solar team overtreft telkens de eigen prestaties en vaak ook nog die van anderen.

Het gaat het team dan ook letterlijk voor de wind en dat ligt niet alleen aan de zon. Die is namelijk niet te beïnvloeden. De overige factoren wel. Daarom speelt techniek eveneens een dominante rol in het succes en het verbeteren van eigen en andermans prestaties. De aerodynamica van boten valt de leek daarbij natuurlijk als eerste op. Maar onder die strakke stilistische schoonheid zitten bakken elektronica die hun werk achter de schermen doen en het succes van het team kunnen maken of breken.

YP Your Partner ondersteunt het Whisper Power Solar team met C.A.R.S techniek.

Telemetrie van YP Your Partner is zo’n onmisbaar technisch onderdeel. C.A.R.S is daarbij de slimme module waar het allemaal om draait. Iedere fractie van een seconde hebben de stuurlui aan wal op deze wijze inzicht in de prestaties aan boord. Alle onderdelen worden tijdens de race continue gemonitord. Iedere verrassing is uitgesloten. C.A.R.S signaleert de conditie op elk moment en kan zelfs preventief signaleren. Het professioneel finetunen zet het resultaat op scherp. Alle informatie kan in een split second met elkaar worden gedeeld. Zo wordt het hele team volledig betrokken bij de stuurmanskunsten aan boord.

Dankzij de support en sponsoring van YP Your Partner is het Whisper Power Solar team de concurrentie een technische stap vooruit. Want meten is weten; voor, tijdens en na de race. Door volledige controle over het functioneren van alle apparatuur aan boord te hebben, kun je beter, sneller en duurzamer zijn dan de rest. Je komt er stukken verder mee en je kunt op alle niveaus de strijd winnen!

Dit geldt niet alleen voor snelle boten. Dat gaat op voor elk technisch productieproces. Laat YP Your Partner vrijblijvend een scan maken van de mogelijkheden die telemetrie u biedt. Dan bent u voortaan verzekerd van inzicht, overzicht en is uw bedrijf ook klaar voor de strijd.

Meer over het event, dagprogramma met tijden en de solar sport

Datum: 23 en 24 september 2021
Plaats: Groningen (Bij de kanalen)
Extra informatie over de diverse wedstrijden
Meer informatie over het dagprogramma met tijden

De Live link om thuis of ergens anders te kijken tijdens de race op 24 september:
https://live.diepzeekonijn.nl/newenergyregatta2021

 

Onze meest recente verhalen:

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?