jyrs

Maak van Blue Monday een dag met een glimlach!

7 tips van YP Your Partner om van Blue Monday een Happy Monday te maken.

Oui, oui C.A.R.S maintenant aussi disponible en français (C.A.R.S nu ook in het Frans)

Naast dat C.A.R.S in het Duits, Engels, Nederlands en Servisch beschikbaar is, behoort het Frans nu ook tot een verkiesbare taal.

Cyberdreiging: Log4j

C.A.R.S schrijft geen logs weg via Log4j. Wel is log4j meegeleverd in de standaard Java bibliotheek, extra beveiliging is gewenst.

Recapp 2021 YP Your Partner

Een recapp vanuit YP Your Partner, met een knipoog naar de app- in recap.

Een rapportcijfer waar we trots op zijn

Na het houden van een klanttevredenheidsonderzoek komen we opgeteld en gedeeld op een dikke 8.2 uit. En ja, daar zijn we best trots op.

Power Business Intelligence; alles meten, alles weten

Hoe vertaalt u de toenemende informatiestroom naar praktisch inzicht en wie vertaalt de output naar begrijpbare taal? Meten = Weten.

C.A.R.S 8.0; Inspired by Nature and data

Het gedrag van de eekhoorn is een mooie metafoor voor YP Your Partner. In plaats van noten en zaden verzamelt C.A.R.S alle mogelijke data.

Slim vervangen van software levert u directe winst

Wie bij wil blijven moet feitelijk wel in actuele software investeren. Eén geluk: vernieuwen, slim vervangen is financieel goed mogelijk.

Big Data; Halloween soep voor angsthazen

Uit een enorme hoeveelheid bronnen verzamelt YP Your Partner massale hoeveelheden informatie. C.A.R.S scheidt het kaf van het koren voor u.

Met telemetrie het hele jaar door veilig op weg

C.A.R.S van YP Your Partner wordt het wakend oog van de weg genoemd. Het systeem is dag en nacht actief en meldt storingen in een spitsecond.

YP/Freed Mobile+interactive partners in een stroomversnelling

In partnerverband wissel je met elkaar kennis, kunde en ervaring uit om samen een ultieme doelstelling te bereiken. Bij YP Your Partner gaan we heel ver in het aangaan van succesvolle partnerships.

SKILL. De broedplaats voor innovatief Noord-Nederland

Een ‘thuis’ voor iedereen die met de nieuwste technologie, zoals co-bots, 3D metaalprinters en software aan de slag wil. Lees meer…

Telemetrie helpt verder te kijken dan je neus lang is…

Tree of Life gaat niet alleen over het planten van bomen. Het gaat om samen preventieve maatregelen te treffen, Daar doen we volop aan mee.

C.A.R.S samenwerking met SAM; een frisse wind in (riool)gemalen

Samenwerken heeft grote voordelen. Zo krijgt de opdrachtgever exact waar hij behoefte aan heeft en kan iedere partner vanuit eigen praktijkkennis kwalitatief aan het gewenste eindproduct bijdragen. Eén van die partners is Sencon.

Whisper Power Solar Team; de Formule1 techniek op het water

Dankzij de support en sponsoring van YP Your Partner is het Whisper Power Solar team de concurrentie een technische stap vooruit. Want meten is weten; voor, tijdens en na de race.

YP Your Partner de uitvinders van het Internet of Things

Feitelijk was en is C.A.R.S één van de eerste uitingen van het Internet of Things (IoT); het telemetrisch verbinden van apparatuur.

Dankzij Telemetrie presteert Max in de Formule1

Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van telemetrie in de autosport, kan ook uw bedrijf voordeel uit de ontwikkelde technieken halen..

Kunstmatige Intelligentie; zelflerend, intelligent, snel en kosteneffectief

Gaat ‘machine learning’ de menselijke denkkracht overnemen? Zijn we overgeleverd aan systemen waar geen rem meer op zit?

YP Your Partner voorkomt Babylonische spraakverwarring

300 Gemalen in één taal laten communiceren? Robert van der Galiën en Ysbrand de Boer losten het vertaalprobleem op. Ontdek de oplossing..

650 Rioolgemalen van Koggenland over op C.A.R.S 8

Binnen 8 weken waren alle rioolgemalen overgezet op C.A.R.S 8. De 650 rioolgemalen zijn voortaan vanuit allerlei platformen toegankelijk